در ولایات هلمند، کندهار و فاریاب به‌شمول دو ماین‌گذار، ۳۴ تروریست طالب کشته و زخمی شدند

jamil-moi
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۵ - ۱۱:۱۵
6


شب گذشته، تروریستان طالب برپوسته نیروهای امنیتی در ساحه "جزیزه" ولسوالی ناوه ولایت هلمند حمله تهاجمی تروریستی را سازماندهی کردند که با واکنش شدید نیروهای امنیتی مواجه شده که درنتیجه آن، سیزده تروریست طالب کشته و پنج تروریست دیگرزخمی شده‌اند.
 گفتنی است که اجساد چهار تروریست با یک میل پیکا، یک میل ام ۱۶، یک میل کلاشینکوف ویک قبضه راکت انداز نیز در محل بجا مانده است.
هم‌چنان در یک رویداد مشابه دیگر در مربوطات ولسوالی کجکی ولایت هلمند، چهار تروریست طالب کشته و پنج تروریست دیگر زخمی شده‌اند.
درهمین حال، دریک ضد حمله نیروهای امنیتی کشور در مربوطات مرکز ولسوالی گرزیوان ولایت فاریاب، به‌شمول یک فرد کلیدی تروریستان طالب بنام ملا حشمت الله مشهور به "خورشید" پنج عضو این گروه شدیداً زخمی شده‌اند.
ازسوی دیگر، دو تروریست طالب هنگامی که می‌خواستند ماینی را به هدف انجام حمله تروریستی در ساحه "بیابانگ" ولسوالی میوند ولایت کندهار جاسازی کنند، در اثر انفجار ماین، یک تروریست کشته و یک تروریست دیگر زخمی شده است.