پولیس مردمی، نشستی را با مردم در ولایت پنجشیر برگزار نمود

jamil-moi
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۶ - ۱۵:۳۲
7

مسئولین پولیس مردمی وزارت امورداخله روز گذشته نشستی را به هدف افزایش همکاری مردم با پولیس و ایجاد رابطه مردم با رهبری پولیس زیر نام " مشوره ، تفاهم و همکاری میان مردم و پولیس" در ولایت پنجشیر برگزار کردند.
در این نشست که علما، متنفذین، اساتید مکاتب، جوانان و اعضای جامعه مدنی آن ولایت حضور داشتند، روی چگونگی ارتباطات مردم با پولیس و افزایش همکاری مردم، صحبت شد.
عبدالمعين "معين" رئیس عمومی پولیس مردمی وزارت امورداخله ضمن قدردانی از همکاری مردم با پولیس، گفت که نقش همکاری مردم در تامین امنیت و تنفیذ قانون ارزنده میباشد.
رئیس پولیس مردمی وزارت امورداخله، شوراهای مشورتی پولیس با مردم را، در مرکز و ولایات کشور، سودمند دانست و تصریح کرد که این شورا ها به منظور بهبود روابط پولیس با مردم و همچنان بلندبردن سطح آگاهی رهبری پولیس از تشویش ها و نگرانی های امنیتی مردم، ایجاد گردیده است.
همچنان برخی از اشتراک کننده گان در این نشست نیز پیرامون موضوع صحبت نمودند و نقش همکاری مردم با پولیس را در جهت بهبود امنیت ، کاهش جرایم و همچنان توجه رهبری پولیس پولیس را به چالشهای امنیتی شان، موثر دانستند.