وارد شدن تلفات سنگین به گروه تروریستی طالبان در ولایات هلمند و لوگر

hakimi-moi
دوشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۹ - ۱۳:۵۳


۱۵ تروریست طالب در ولایت‌های هلمند و لوگر کشته شده و ۱۳ تروریست دیگر در درگیری با منسوبین پولیس زخمی گردیدند.
شب گذشته، گروهی از تروریستان وابسته به "طالبان" برپوسته های نیروهای پولیس در منطقه" تقی قلعه و سرسنگ قلعه" ولسوالی بره کی برک ولایت لوگر حملات تروریستی را سازماندهی کردند که با پاسخ جدی نیروهای پولیس مواجه شدند.
درنتیجه ضد حملات نیروهای پولیس، ۷ تروریست طالب کشته و ۵ تروریست دیگرزخمی شده‌اند.
هم‌چنان، دریک ضد حمله دیگر نیروهای پولیس ملی در روستای"مالگیر" ولسوالی نهر سراج ولایت هلمند، ۶ تروریست طالب کشته و ۴ تروریست دیگر زخمی شده اند.
پس از این درگیری، نیروهای پولیس کندک ۶۰۱ شاهراه در روستای" مالگیر" عملیات پاکسازی ضد تروریستی را انجام دادند که درنتیجه آن، ۲ تروریست کشته و ۴ تروریست دیگر زخمی شده اند.
دراین عملیات، ۲۵ حلقه ماین مختلف النوع  که از سوی تروریستان به هدف انجام حملات تروریستی کارگذاری شده بود، کشف و از بین برده شده است.