منسوبین پولیس ملی، برعلاوه کشف 20 کیلوگرام مواد انفجاری، از انفجار پنج حلقه ماین نیزجلوگیری کرده اند
نیروهای پولیس ملی، برعلاوه کشف وخنثی پنج حلقه ماین کنار جاده درمربوطات ولایت های لوگر و فراه، 20 کیلوگرام مواد انفجاری را در ولایت هرات نیز کشف و خنثی نموده اند.
هراس افگنان، چهارحلقه ماین در روستای عمر آباد و پورک مربوط مرکز و ولسوالی بره کی برک ولایت لوگر و یک ماین کنار جاده را درمربوطات ولسوالی انار دره ولایت فراه به هدف انجام حملات هراس افگنانه جاسازی کرده بود که پیش از انفجار، دراقدام سریع منسوبین پولیس قطعات خاص و پولیس امنی کشف وخنثی شد.
هم چنان، نیروهای پولیس ملی با اجرا یک عملیات اوپراتیفی در مربوطات ناحیه دهم شهر هرات، 20 کیلوگرام مواد انفجاری و مقداری فلیته ثانیه سوز را کشف وبدست آورده اند.
هراس افگنان، میخواستند ازاین مواد انفجاری در طراحی وسازماندهی حملات تروریستی در بخشهای ولایت هرات استفاده کنند.