سرپرست وزارت امور داخله: ۳۵۰۰ طالب تروریست در درگیری های اخیر از سوی نیروهای امنیتی کشته شدند

جنرال عبدالستار میرزکوال سرپرست وزارت امور داخله، امروز از طریق ویدیو کنفرانس از ولایت هرات وضعیت امنیتی ۳۴ ولایت کشور را ارزیابی نمود.
سرپرست وزارت امور داخله پس از استماع گزارش قوماندانان امنیه ولایات، روی تعبیه قوتها، تسریع عملیاتهای ضد هراس افگنی، رسیدگی به موقع به نیازمندیهای تجهیزاتی، تسلیحاتی و اعاشوی نیروهای پولیس در نقاط مختلف کشور، به مسوولین تاکید کرد.
سرپرست وزارت امور داخله در این ویدیو کنفرانس گفت که بخاطر ساده سازی اکمالات به موقع به نیازمندیهای تسلیحاتی، تجهیزاتی و اعاشوی برنامه ریزی های دقیق صورت گرفته و خلاهای که قبلا در این راستا وجود داشت پس از این، از میان برداشته خواهد شد.
سرپرست وزارت امورداخله با اشاره به وارد شدن تلفات سنگین به جنگجویان طالب گفت که در نبرد های اخیر، ۳۵۰۰ جنگجوی طالب در بخشهای مختلف کشور از سوی نیروهای امنیتی و دفاعی کشته شده اند که از این میان اجساد ۱۵۰۰ تن آنان، به خارج از کشور انتقال شده اند.
جنرال عبدالستار میرزکوال از زحمات و تلاشهای نیروهای امنیتی، دفاعی و خیزش های مردمی در راستای سرکوب و مهار گروه تروریستی طالبان ستایش و قدردانی کرد و روی هماهنگی بیشتر با سایر نهاد های امنيتی و دفاعی و خیزش های مردمی تاکید نمود.