اعلامیه وزارت امور داخله در پیوند به گزارش اخیر اداره بازرس ویژه آمریکا برای بازسازی افغانستان "سیگار"

jamil-moi
6

وزارت امور داخله گزارش اخیر اداره بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان (سیگار) مبنی بر حضور افراد معتاد و نیروهای خیالی درصفوف نیروهای پولیس ملی در برخی از ولایت‌های جنوبی کشور را مطالعه کرده است.
رهبری وزارت امور داخله جمهوری اسلامی افغانستان، چالش ها و موانع بر سر راه اصلاحات در این وزارت را رد نکرده و اما با روی دست گرفتن یک سلسله اقدامات اصلاحی به شمول ایجاد ریاست امنیت داخلی مبارزه‌اش را از بهر برداشتن این چالش‌ها بطور بنیادی شدت بخشیده است.
وزارت امور داخله جمهوری اسلامی افغانستان مدت‌ها پیش از نشر این گزارش از سوی اداره بازرس آمریکا، با داشتن مطالعه دقیق از این وضعیت، راه‌کارهای موثری را در جهت شناسایی افراد معتاد به مواد مخدر و حذف آنان از صفوف نیروهای پولیس ایجاد نموده است.
همچنان راهکارهای موثری که اعتیاد افراد داوطلب به صفوف نیروهای پولیس را تثبیت نموده و از پیوستن آنان جلوگیری نماید نیز در طرزالعمل جدید جلب و جذب داوطلبان ایجاد گردیده است.
از سوی هم، توسعه، تقویت و تطبیق برنامه (اپس) بالای بیش از ۹۰ درصد نیروهای پولیس ملی افغانستان، بخش کادر پرسونل را قادر ساخته تا از موجودیت منسوبین خیالی جلوگیری نماید، زیرا یکی از شرایط کلیدی ثبت هویت نیروهای پولیس در سیستم (اپس) حضور فزیکی آنان در جریان راجستریشن می‌باشد.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۶ - ۱۰:۷
Background image

اطلاعیه اکادمی پولیس

به تعقیب اطلاعیه مورخ ۴، ۱۰، ۱۴۰۳ پیرامون ثبت نام در برنامه ماستری قوماندانی عمومی اکادمی پولیس، به اطلاع آنعده از منسوبین و مجاهدین وزارت امور داخ

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۰:۲۱
Background image

اطلاعيه ریاست عمومی رسیده‌گی به حوادث و اطفاییه

به منظور جلوگیری از وقوع آتش سوزی ها، حفظ جان، مال و دارایی های شخصی و عامه از تمام موسسات دولتی، شخصی و هموطنان عزیز ما تقاضا میگردد تا نکات ذیل ر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۰:۵۴
Background image

اطلاعیه برنامه ماستری قوماندانی عمومی اکادمی پولیس

به اطلاع منسوبین ادارات و قطعات مرکزی وزارت امور داخله که خواهان ادامه تحصیل در رشته های (حقوق جزا و جرم شناسی، اداره و پالیسی عامه) برنامه ماستری

بازگشت به اطلاعیه ها