یک گروه قاچاقبران مواد مخدر در غور كشته شدند و ١٠٠٠ كيلوگرام مواد مخدر آنان، بدست پوليس آمد

jamil-moi
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۰ - ۱۰:۰
8

نیروهای پوليس قومانداني امنيه ولايت غور روز گذشته در يك عمليات ويژه، چهار قاچاقبر مواد مخدر را از پا در آوردند سه تن دیگر آنان را زخمی نمودند.

درگیری مسلحانه میان پولیس و قاچاقبران مواد مخدر، در حالی به وقوع پیوست که نیروهای پولیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی ولایت غور مقدار یک هزار کیلو گرام مواد مخدر را از دو عراده واسطه نقلیه که مربوط به هراس افگنان طالب بود، در منطقه "آهنگران" شهر فیروزکوه کشف کردند.

هراس افگنان طالب میخواستند این مقدار مواد مخدر را که نوع تریاک میباشد از منطقه آهنگران شهر فیروز کوه به طرف جنوب ولایت غور قاچاق نمایند.
همزمان با این، پولیس سه فرد مظنون به قاچاق این مقدار مواد مخدر را از ساحه عملیات نیز کرده است.

یک عراده واسطه نقلیه قاچاقبران مواد مخدر "هراس افگنان طالب" در ساحه از سوی نیروهای امنیتی به حمایه قوای هوایی تخریب گردیده است و یکعراده دیگر آن مقدار ١٠٠٠ کیلوگرام تریاک و یک میل سلاح و به دست پولیس آمده است.