الحاج مولوی عبدالحکیم همت آخندزاده رئیس عمومی روابط عامه وزارت امور داخله همراه با قاری رحیمالله بریال معاون این ریاست و هیئت همراهشان به ولایت بامیان سفر رسمی نمودند.
در جریان این سفر رسمی، آقای آخندزاده با والی ولایت بامیان، قوماندان امنیه، رئیس کار و امور اجتماعی و سایر مسئولان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدارها، پیرامون موضوعات مختلف امنیتی و اجتماعی تبادل نظر صورت گرفت. همچنان وی هدایای پولیس را به مسئولان اهدا نمود که در مقابل، مسئولان از ابتکارات ریاست عمومی روابط عامه ابراز سپاس و قدردانی کردند.
سپس رئیس عمومی روابط عامه و هیئت همراه وی، با همراهی والی، قوماندان امنیه و سایر مسئولان، از پرورشگاه مربوط به ریاست کار و امور اجتماعی بازدید کردند. آنان در جمع کودکان یتیم سخنرانی نموده و از مسئولان خواستند تا در زمینه نگهداری، تربیت و آموزش این کودکان تلاشهای بیشتری انجام دهند.
در پایان، هدایای پولیس که شامل بکسهای مکتب، قلمها، کتابچهها و سایر وسایل مورد نیاز بود، میان کودکان یتیم توزیع گردید. همچنین برای ارائه کمکهای بیشتر