اعلامیه مطبوعاتی 

jamil-moi

جنایت تروریستان بی‌پاسخ نمی‌ماند
با تاسف در انفجار ماین مقناطیسی بر موتر حامل یما سیاووش خبرنگار و کارمند دافغانستان بانک، وی و دو تن از همکارانش به شهادت رسیدند.
این یک جنایت و عمل نابخشودنی است که قطعاً بی‌پاسخ نمی‌ماند. نیروهای امنیتی و کشفی در هفته‌های اخیر تعدادی از اعضای شبکه‌های ماین‌گذار را بازداشت کردند و تلاش برای دستگیری یا سرکوب این تروریستان ادامه دارد. 
تروریستان هر روز توسط نیروهای قهرمان امنیتی و دفاعی به هلاکت می‌رسند. طالبان باید بدانند که حمله به جان مردم، حمله به دانش و قلم هیچ توجیه ندارد و شکست و ناکامی مطلق این گروه را نشان می‌دهد. 
ضمن ابراز تسلیت به خانواده‌های قربانیان رویداد تروریستی امروز کابل به ویژه خانواده شهید یما سیاووش، اطمینان می‌دهیم که این جنایت بی‌پاسخ نمی‌ماند.

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۴۰
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی پولیس ترافیک

به اطلاع مالکان شرکت‌های ترانسپورتی که وسایط نقلیه‌ی تیز رفتارشان را برای مراسم خوشی( شیرنی خوری، عروسی )، برنامه‌های تفریحی و سایر مناسبات و هم‌چن

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۹:۳۸
Background image

اطلاعیه!

براساس فیصله بند ۶ مصوبه شماره ۱۳ مورخ ۰۲/۰۷/۱۴۴۵ مقام عالی کابینه امارت اسلامی افغانستان، به اطلاع عموم تاجران، شرکت ها و سایر افراد حقیقی و حقوقی

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۲۳
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی ترافیک

به اطلاع آن‌عده از مالکان و رانندگان وسایط نقلیه که شماره‌های نمبرپلیت وسایط‌ شان سفید شده، قابل خواندن و شناسایی نیست یا پلیت‌های وسایط‌ شان را با

بازگشت به اطلاعیه ها