موتری باربری نوع "مازدا" حامل دو هزار کیلوگرام مواد انفجاری کشف و بدست آمد

jamil-moi
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۵
7

 نیروهای پولیس ملی در پی یک اقدام کشفی در مربوطات حوزه هفتم شهر جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار؛ موتری باربری نوع "مازدا" را که مقداری دو هزار کیلوگرام مواد انفجاری در آن بارگیری شده بود را کشف و در پیوند به آن دو تن بازداشت گردیده‌اند.
 این محموله مواد انفجاری به گونه ماهرانه در بین مواد" شوینده" جاسازی شده بود و قرار بود تروریستان از این محموله، در طراحی و سازماندهی حملات تروریستی استفاده نمایند.
 از این موتر باربری، بر علاوه کشف دو هزار کیلوگرام مواد انفجاری؛ ۴۰۶ عدد کپسول ثانیه سوز که از آن در ساخت و ساز موتر بمب، واسکت‌های انتحاری و ماین‌های کنارجاده استفاده می‌شود، نیز کشف و بدست آمده است.
 با کشف این موتر مملو از مواد انفجاری که تروریستان می‌خواستند با استفاده از آن ده‌ها حمله تروریستی را سازماندهی نمایند، جلوگیری به عمل آمد.