دست آوردهای ٢٠ روز پسين نيروهای پوليس ملی در یک نشست خبری به رسانه شريك ساخته شد

farhadi-moi
شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۴ - ۱۰:۱۴
moi

نصرت رحيمی، سرپرست دفتر سخنگوی وزارت امورداخله پس از ظهر امروز در يك نشست خبری دستاوردهای بیست روز اخیر نیروهای پولیس ملی، در بخش مبارزه با تروریزم و مبارزه با مواد‌مخدر را به رسانه‌ها شریک ساخت.
آقای رحیمی گفت که وزارت امور داخله در مساعی مشترک با وزارت دفاعی ملی در بیست روز اخیر، 185 عملیات را برضد دشمنان مردم افغانستان در نقاط مختلف کشور راه‌اندازی نموده اند.
وی تصریح کرد که در نتیجه‌ی این عملیات‌ها، به تعداد (535) تن از اعضای گروه‌های تروریستی کشته شده، (163) هراس‌افگن زخمی شده، (117) تروریست دیگر بازداشت گردیده و به مقدار (8600) کیلوگرام مواد انفجاری بدست پولیس آمده است.
آقای رحیمی در ادامه افزود که، در نتیجه‌ی عملیات‌های نیروهای امنیتی و دفاعی کشور در بیست روز گذشته، هم‌چنان، (540) حلقه ماین که از سوی هراس‌افگنان در نقاط مختلف کشور جاسازی شده بود، از سوی نیروهای پولیس ملی کشف و خنثی گردیده است.
سرپرست دفتر سخنگوی وزارت امورداخله اظهار داشت که در این علمیات‌ها (240) میل سلاح مختلف‌النوع هراس‌افگنان، به شمول 15 عراده واسطه نقلیه آنان، بدست نیروهای امنیتی افتاده است.
سرپرست دفتر سخنگوی وزارت امور داخله، هم‌چنان گفت که، نیروهای پولیس مبارزه با موادمخدر این وزارت، در جریان 20 روزگذشته (434) عملیات را در نقاط مختلف کشور راه‌اندازی کرده اند.
وی افزود که در نتیجه این عملیات‌ها، هشت لابراتوار تولید موادمخدر کشف و از بین برده شده، پنج ذخیره‌گاه بزرگ موادمخدر تخریب گردیده و 75 عراده موتر به شمول 148 میل سلاح مختلف‌النوع از نزد قاچاقبران کشف و ضبط شده است.
قابل ذکر است که (470) تَن قاچاقبران و فروشنده‌گان موادمخدر نیز در نتیجه‌ی عملیات‌هایی که در جریان 20 روزگذشته نیروهای پولیس مبارزه با موادمخدر در نقاط مختلف کشور راه‌اندازی کرده بودند، بازداشت شده اند.