بازداشت ۹ تن به اتهام قاچاق و فروش مواد مخدر از سه ولایت کشور 

hakimi-moi
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۴:۸
1

موظفین پولیس مبارزه با مواد مخدر ۹ تن را به اتهام قاچاق و فروش مواد مخدر از ولایت‌های فاریاب، ننگرهار و پروان بازداشت کرده‍اند.
منسوبین قوماندانی امنیه ولایت‌ فاریاب در پی راه اندازی چهار عملیات جداگانه‌یی، ۴ تن را در پیوند به فروش مواد مخدر از نواحی ششم، دهم و ولسوالی پشتونکوت بازداشت نموده و یک کارخانه تولید مشروبات الکولی را در ولسوالی قیصار کشف و تخریب نمودند.
در پی این عملیات‌ها همچنان، مقداری مواد مخدر به شمول ۱۳۰ لیتر مشروبات الکولی و دو عراده موترسایکل بدست پولیس آمده است.
در همین حال، ۴ تن قاچاقبر نیز از سوی پولیس مبارزه بر ضد مواد مخدر از ولایت ننگرهار همراه با مقدار ۲۸ کیلوگرام "چرس" از مربوطات ولسوالی‌های غنی‌خیل و مهمندره و یک تن در پیوند به فروش مواد مخدر از مرکز ولایت پروان بازداشت گردیده‌ است.